BHV opleiding

Bedrijfshulpverlening, maar dan anders

BHV training in de eigen werkomgeving is een zeer goede manier om uw bedrijfshulpverlening effectief te organiseren. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, worden maatwerkopleidingen verzorgt indien gewenst.

BHV in de praktijk
Tijdens de training inventariseren wij de behoeften van uw medewerkers. Geen saai verhaal dus. Wel inhaken op wat er in uw bedrijf speelt en waar medewerkers in de praktijk tegenaan lopen. Daarnaast worden ze zich tijdens de training bewust van risico’s én het effect ervan op henzelf, het bedrijf en de omgeving. Ook is er tijdens de training oog voor emoties. Na afloop van de training hebben cursisten een waardevol diploma in handen.

Up-to-date
De bedrijfsopleidingen volgen nauwlettend de wetgeving en ontwikkelingen, en vertaalt deze naar de praktijk. Daardoor zijn de trainingen altijd up-to-date.

Prijsstelling
Wij werken met een vaste, lage groepsprijs per dagdeel. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Ook is het mogelijk om aan te sluiten bij een groep die de BHV opleiding of herhaling krijgt. Dit organiseren wij in eigen beheer. Ook hiervoor geldt: Neem contact op via het contactformulier

Kunt u het geleerde toepassen in uw praktijk?
Dit is de belangrijkste vraag in een evaluatieformulier. Meestal wordt die met “nee”beantwoord. De cursus was leuk en veel van hetzelfde, toch?
Oefenen in rook en met grote vlammen zien we als vermaak en heeft niets te maken met een BHV training. Geen één bedrijf is hetzelfde. Men heeft allemaal andere risico’s, noodnummers, verzamelplaatsen of bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen. Wij inventariseren vooraf en maken uw opleiding op maat, speciaal voor u. Hierbij heeft de één aan een uurtje cursus voldoende terwijl de ander misschien wel twee dagen gaat trainen. Dit alles geldt natuurlijk bij een interne BHV opleiding bij u op het bedrijf.

‘Dat had u kunnen voorzien’ is het thema van het komend seizoen.
Wat zijn uw omstandigheden en waar liggen uw risico’s? Hoe voorkomen we die en wat doen we als ze toch plaatsvinden. Wanneer dit inzichtelijk is weten we waarop we kunnen gaan trainen. Vervolgens bepalen we gezamenlijk de middelen. BHV is maatwerk. Voor elke klant opnieuw en elke keer een uitdaging.