BHV Opleiding

Bedrijfshulpverlening, maar dan anders. BHV training in de eigen werkomgeving is een zeer goede manier om uw bedrijfshulpverlening effectief te organiseren. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, worden maatwerkopleidingen verzorgt indien gewenst.

c1b817f4c102de54590507c4f3bc7a9f-228-normal

BHV in de praktijk

Tijdens de training inventariseren wij de behoeften van uw medewerkers. Geen saai verhaal dus. Wel inhaken op wat er in uw bedrijf speelt en waar medewerkers in de praktijk tegenaan lopen. Daarnaast worden ze zich tijdens de training bewust van risico’s én het effect ervan op henzelf, het bedrijf en de omgeving. Ook is er tijdens de training oog voor emoties. Na afloop van de training hebben cursisten een waardevol diploma in handen.

Up-to-date

De bedrijfsopleidingen volgen nauwlettend de wetgeving en ontwikkelingen, en vertaalt deze naar de praktijk. Daardoor zijn de trainingen altijd up-to-date.

1ed134b55ee924414a71db39fd398052-947-normal

Prijsstelling

Wij werken met een vaste, lage groepsprijs per dagdeel. Neem hiervoor contact met ons op.

Ook is het mogelijk om aan te sluiten bij een groep die de BHV opleiding of herhaling krijgt. Dit organiseren wij in eigen beheer.

Meer weten?

Ik kom u graag een uitgebreide toelichting en uitleg geven over de BHV opleiding. Neem hiervoor contact met mij op zodat we een afspraak kunnen maken.